Isnin, 13 Jun 2011

Lelaki Paling Kejam

Walawei , tajuk kau ! Ini bole bikin panas . Provoke kaum sendiri pulak . Kau jangan nak cari populariti dengan statement yang bukan2 . Nak cari pintu nak masok ISA la tu !

Woi-woi ! x sedar2 lagi ke lu orang nih. Belum baca dah cakap bukan2 pasal aku . Tajuk tu bukan nak cari pasal dengan semua jantan2 @ hero2 kat luar sana . Kang aku cakap bodoh piang lu orang lagi banyak mulut . Tapi itu la hakikat yang sedang lu orang hadapi . erk !
Orite dalam negara kita nih , banyak sgt lelaki  yang da semakin berani untuk kejam. Kejam skit2 aku tarak hal la sgt tapi ini da sampai tarik urat baran aku . Peh ! Bastard sgt kau .

Ok tamau cakap banyak dah , kali ni aku nak bagi tahu kat lu orang bahawa aku dah survey semua lelaki melayu dan aku da jumpa brader paling bastard .  


LELAKI PALING KEJAM ABAD INI !!

Lu orang ada kenal ini bastard ?

Ini salah satu watak dalam JUVANA TV3 yang tengah top rank . Rilek brader ! Aku bukan nak malukan si botak nih . Aku bukan apa , kalau da sampai tahap aku baran dgn botak ni maksudnya dia da menghayati watak si botak dengan sangat2 berkesan lah . Ada setuju dgn aku ? Kalu setuju sebut kuat2 word bawah nih .
" Respek sama lu botak ! "
So aku nak listkan sebab-sebab aku baran dengan  si botak ni :
 • Si botak kerap sangat pukul  Zahiril Adzim pasal aku sangat minat dengan zahiril tu . tapi aku bukan la biseksual okey !
 • Si botak bersikap kurang ajar dgn cikgu zack sampai kena buang sekolah juvana tu.
 • Si botak ada mulut yang sangat longkang .

  Tapi aku x kesa sangat kalau dia nak buat taik dalam juvana tu sebab bila aku tengok balik background sebenar dia , peh respek kali kelapan belas ! . Gua caya sama lu la botak . So aku share sket pasal biodata si botak ni .

  Nama sebenar : Johan Arif Asari 
  Umur : 25 tahun
  Asal : P. Pinang
  Pendidikan : Diploma Kaunseling di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM), pernah mendapat pendidikan kelas tahfiz selama dua tahun di Batam dan Jambi, Indonesia.
  Kebolehan : menghafal 1 setengah juzuk al quran

  Aku nak rumuskan kt sini bahawa kita jangan cepat judge orang tu jahat ke cibai ke haram jadah ke pasal kita xkenal sedalam2 seluar dalam dia lagi . Lagi satu lu orang jangan ingat orang yang jahat tu akan selamanya jahat pasal kita tak tau apa akan jadi lepas ni and jangan ingat orang yg baik tu akan selamanya baik pasal masa akan datang pon kita tak akan tau apa akan jadi . Boleh jadi dia akan berubah jadi lebih haram jadah !

   1 ulasan: